lego_logo

LEGO butikken

På Toosbuys Torv i Bredebro finder du en LEGO butik. Det kreative legetøj til store og små føres i stort sortiment hvilket betyder, at du finder alt fra LEGO-kataloget i butikken. Sortimentet indeholder lige fra DUPLO klodserne til de små til LEGO Architecture og Creator Expert, som mange samlere og byggeeksperter er vilde med.

De mest populære film i LEGO-format

Du finder naturligvis også LEGO fra populære film, såsom LEGO Star Wars fra Disney, ”The LEGO movie 2” fra WB samt LEGO Super Heroes fra Marvel og DC Comics.

LEGO til alle aldersgrupper

Med LEGO kan drenge og piger i alle aldre bruge deres fantasi til at bygge lige det de har lyst til!. Sortimentet indeholder bl.a. populære serier som fx LEGO Friends, LEGO Princess, LEGONinjago, LEGO City og LEGO Architecture.

Limited Edition LEGO æsker

Også for samlere er butikken et besøg værd, da vi fører udvalgte LEGO Ultimate Collector Series æsker. LEGO Ultimate Collector Series er detaljerede, unikke og udfordrende sæt, der er udviklet til de lidt ældre byggere og leveres i en særlig æske.

Så hvis dine børn, venner eller du selv er vild med LEGO, må I ikke snyde jer selv for et besøg i LEGO butikken på Toosbuys Torv.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i LEGO butikken på Toosbuys Torv!


www.lego.com/
Mandag - fredag 9.30 - 18.00
Lørdag 9.30 - 14.00