Ecco

Verdens største ECCO-butik og -outlet

Hvis ikke den største ECCO-butik i verden skulle ligge på Toosbuys Torv, hvor skulle den så? Med et bredt udvalg af både sko, støvler og sandaler, er du sikker på at finde lige det fodtøj, du står og mangler. Fra performance- og outdoor til selskabs- og golfsko – vi har dem alle. Og til hele familien endda.

Hvad enten du er på udkig efter et par komfortable sko til børnenes skolestart, et par varme vinterstøvler eller et sæt smarte sneakers til din næste tur i byen, har vi med sikkerhed noget for dig. Og kan du ikke selv vælge, bistår vi gerne med et par gode råd.


ECCO-sko til alle årstiderne

Forårssko, sommersko, vintersko – you name it. Vi har sko til enhver årstid. Det kan være, at det er begyndt at blive for koldt på tæerne, når Fido skal luftes. Måske har du brug for et par lette sommersandaler til din sommerferie. Når temperaturen skifter, følger vi med. Vi har nemlig et bredt udvalg af både let og varmt fodtøj, som kan bruges på alle længde- og breddegrader.


Meget mere end godt fodtøj

Vi ved godt, at det forpligter med et prædikat som verdens største ECCO-butik, og derfor finder du heller ikke kun fodtøj i vores butik. Vores butik og outlet byder også på et eksklusivt udvalg af ECCO-tilbehør, såsom:

  • Bælter
  • Punge
  • Tasker
  • Indlægssåler
  • Strømper
  • ECCOs egen skoplejeserie

Du er med andre ord sikret en fodtøjsoplevelse i verdensklasse, når du kigger forbi ECCO i Bredebro.


ECCO-outlet

I vores outlet er du sikker på at gøre en god handel. Her har vi nemlig udsalg året rundt, og garanterer dig et godt tilbud, uanset hvornår du kigger forbi.

Her vil der være tilbud og gode priser på sko, støvler, sandaler og ECCO-tilbehør i alle afskygninger. Vi kan med garanti finde en god handel til dig. Der vil desuden være 2.-sorteringer og udgåede modeller, som alle sammen sælges til nedsatte priser.   


Personlig rådgivning og god service

Med et udvalg så stort som det vi har i Bredebro, kan det være svært at finde frem til det helt rigtige par. Er du usikker på, lige præcis hvilket par du skal bruge, står vi klar med et par gode råd og anbefalinger. Vores personale hjælper glædeligt med alt fra vejledning af skovalg til skopleje. 

Ønsker du et indblik ind i ECCO-virksomhedens historie, værdier og udvikling, kan du også slå et smut forbi Æ Laut-udstillingen. Vi glæder os til at byde jer velkommen hos ECCO på Toosbuys Torv.


dk.ecco.com/
Mandag - fredag 9.30 - 17.30
Lørdag 9.30 - 14.00