Klindt Jagt & Outdor

Klindt Jagt & Outdoor

Er du til jagt, fiskeri og friluftsliv, så skal du bestemt besøge Klindt Jagt & Outdoor, som du finder på Toosbuys Torv i Bredebro. Her finder du alt til en tur i det fri fra populære brands som Härkila, Seeland, Deerhunter, Fjällräven, Laksen og Buck.

Jagtstøvler og gummistøvler fra brands som Aigle, Härkila, Seeland og Gateway1. Håndkikkerter – Sigtekikkerter fra brands som Leica, Zeiss, Jaeger, Nikon og Optimic. Se også vores store udvalg i hundeafdelingen.

Henning og Helle Klindt betjener kunderne

Klindt Jagt & Outdoor er en butik med stolte familietraditioner. Det er 2. generation, som pt. driver butikken, da Henning og Helle Klindt overtog forretningen i starten af 90’erne fra Hennings far. Gennem de seneste 60 år har familien Klindt givet deres kunder kompetent og professionel betjening vedrørende stort set alt inden for kategorierne jagt, fiskeri og friluftsliv.

Outlet i Klindt Jagt & Outdoor

Om du er ny eller garvet jæger, lystfisker, eller på anden måde friluftsentusiast, så skal du besøge Klindt Jagt & Outdoor. Her finder du både nye og brugte våben til jægeren, og fiskeudstyr, som giver dig en god fiskeoplevelse. Og er du på udkig efter de allerbedste priser, kan du ofte gøre en rigtig god handel i butikkens outlet.

Det er i outlet-afdelingen, du finder de super skarpe og nedsatte priser på produkter fra både store og små brands.


Mandag - fredag 9.30 - 18.00
Lørdag 9.30 - 14.00