Klindt Jagt & Outdor

Klindt Jagt & Outdoor

Er du til jagt, fiskeri og friluftsliv, så skal du bestemt besøge Klindt Jagt & Outdoor på Toosbuys Torv i Bredebro. I den populære jagtforretning finder du et stort udvalg af kendte brands inden for friluftsliv og jagt.  

Klindt Jagt & Outdoor er en butik med stolte familietraditioner. Butikken bliver drevet af Henning og Helle Klindt, som er 2. generation i rækken af Klindt-familien, der driver jagtforretningen. Helle og Henning overtog butikken i starten af 90’erne efter Hennings far, og de har siden da været at møde hver dag i butikken i Bredebro.  

Gennem de seneste 60 år har familien Klindt givet deres kunder kompetent og professionel betjening inden for stort set alt der vedrører jagt, fiskeri og friluftsliv. Du er derfor garanteret god service og rådgivning hver gang du besøger Klindt Jagt & Outdoor.  


Jagtforretning med stort udvalg af kendte mærker 

Uanset om du skal bruge nye gummistøvler til din næste fisketur, om det er kikkerten der skal skiftes ud, eller om du har brug for det rette udstyr til en nat i det fri, så kan vi garantere, at du kan finde det, du søger i Klindt Jagt & Outdoor.  

Her kan du bl.a. købe en masse friluftsprodukter fra et stort udvalg af mærker:  

  • Fjällräven 
  • Deerhunter 
  • Härkila 
  • Aigle 
  • Seeland 
  • Zeiss 
  • Nikon 
  • Laksen 
  • Og mange, mange flere.  

Udvalget af brands spænder bredt, og det er netop for at gøre det så nemt som muligt for dig, at finde de produkter du søger. Kom ind og besøg Klindt jagt, og se de mange modeller og brands som forhandles i butikken. Vi kan næsten love, at du ikke vil gå tomhændet derfra.  


Find de bedste tilbud i jagt-outletten i Bredebro 

Uanset hvor stor eller lille din erfaring med friluftsliv og jagt er, er du sikker på at finde dét, du søger, når du besøger Klindt Jagt & Outdoor på Toosbuys Torv. Her finder du nemlig alt til den nye og den garvede jæger, til lystfiskeren, friluftsentusiasten og til hundetræneren. Og hos os finder du sågar mange af vores produkter til en særdeles god pris.  

I butikken har vi en stor outlet-afdeling, hvor du finder mange af vores produkter til superskarpe og nedsatte priser. Det er altså ikke nødvendigt at brænde hul i pengepungen, bare for at kunne handle i Klindt Jagtbutik.  

Ud over at vægte god service højt, så er det også vigtigt for Klindt, at deres kunder kan gå fra butikken med et produkt, der matcher både behov og økonomi – og i jagt-outletten, kan enhver være med.  


Alt til fiskeri og jagt 

Hos Klindt Jagt & Outdoor finder du både nye og brugte våben til jægeren, såvel som fiskeriudstyr, der giver dig en god fiskeoplevelse. Uanset om den termiske kikkert skal opdateres til en ny model, eller du mangler snøre til din fiskestang, så er du garanteret A-Z inden for jagt og fiskeri.  

Besøg butikken på Toosbuys Torv for at se hele sortimentet.  


Besøg jagtbutikken i Bredebro 

Hos Klindt jagtforretning i Bredebro er du sikker på altid at kunne finde lige netop dét, som du søger efter. Er du alligevel i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os inden dit besøg, på tlf. 74 71 17 96. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rette model, størrelse eller mærke, som passer bedst til dine behov.  


Mandag - fredag 9.30 - 17.30
Lørdag 9.30 - 14.00