Gå sommeren i møde med et par ECCO sandaler

Sommeren er så småt på vej, og der er god grund til at lægge de tunge støvler væk og i stedet iføre dig et par åbne sandaler, der giver dine fødder masser af luft. ECCO står bag en bred vifte af forskellige designs, så du kan finde de helt rette sandaler til både strandturen, jobbet og en tur i byen.

Dansk design i høj kvalitet

Danske ECCOs historie går helt tilbage til 1960’erne, hvor skobrandet blev grundlagt. De skandinaviske rødder skinner tydeligt igennem i de tidløse og raffinerede designs, som går på tværs af både sneakers, sandaler og støvler.

Sandalerne fra ECCO er yderst populære og med ganske god grund. De er ikke kun skabt til at se flotte ud, men også til at understøtte en aktiv livsstil. Her får du med andre ord uovertruffen komfort og funktionalitet. Flere af ECCOs sandaler er lavet med velcrobånd, så de er ganske nemme at tage af og på, ligesom du kan løsne og spænde dem, så de sidder perfekt om lige præcis din fod.

Hos ECCO indkøber de deres råmaterialer hos en udvalgt gruppe af leverandører, som overholder de højeste dyrevelfærdsstandarder. Du kan således være sikker på, at der er gjort brug af de bedste materialer, når du køber ECCO sko.

ECCO sandaler til hele familien og til enhver anledning

ECCO står bag et bredt udvalg af sandaler til både mænd, kvinder og børn, så hele familien har mulighed for at iføre sig fodtøj med høj komfort.

Køber du ECCO sandaler til dit barn, så kan du trygt lade ham eller hende give den gas på legepladsen, for de er så godt som umulige at slide op. Med ECCO sandaler er du samtidig sikker på, at de små fødder får den bedst mulige støtte i solidt fodtøj.
Skulle ECCO sandalerne blive beskidte, er de nemme at rengøre med en fugtig klud.

Planlægger du en længere vandretur, så kan du fra ECCO også finde solide sandaler, som giver dine fødder de bedste betingelser for færden i offroad terræn.

ECCO sandaler med avanceret teknologi

Der er ikke meget, der er overladt til tilfældighederne, når det kommer til ECCOs produktion af sko. De har blandt andet udviklet ECCO BIOM, som tilpasser sig føddernes kurver, så du kan nyde godt af ekstra høj komfort for hvert eneste skridt, du tager.

En anden unik teknologi fra ECCO er ECCO RECEPTOR, som giver fantastisk støtte og støddæmpning. Disse modeller har samtidig ekstra god plads til fødderne. Flere af ECCOs sko er desuden lavet med en let EVA-indersål, som er beklædt med blødt mikrofiber, der sikrer en god stødafdæmpning, når du går.

Vil du vide mere ECCOS historie og deres store udvikling inden for design og produktion af kvalitetsfodtøj? Så kan vi anbefale dig at planlægge et besøg hos Æ Laut, som du finder i den sorte træbygning på Toosbuys Torv. Du kan læse mere om Æ Laut her.

Besøg Toosbuys Torv og find sommerens ECCO sko

Vil du forkæle dine fødder med et par lækre ECCO sko, du kan gå sommeren i møde med, så er du velkommen til at besøge ECCO-butikken på Toosbuys Torv. Mon ikke, du også kan finde noget, der falder i din smag i verdens største ECCO-butik og -outlet? Her står det dygtige personale klar til at vejlede dig, hvis du får brug for det. Med et par sandaler fra ECCO er du helt klar til at lufte fødderne, når sommersolen rigtig begynder at titte frem.

Skulle der være brug for at stille sulten eller slukke tørsten, så kig gerne forbi Café Sko, som er blandt de hyggeligste spisesteder i hele Bredebro.